A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dés László felesége: Soros nélkül Budapest visszasüllyed a kőkorba

Trágárkodással siratta meg Soros György Nyílt Társadalom Alapítványának Budapestről való távozását Vásárhelyi Mária.

A hétpróbás bolsevik Facebook-bejegyzéséből azt is megtudhattuk, hogy fővárosunk így csak egy füstölgő bombakráter maradt, a kultúra és a tudomány pedig vették a kalapjukat, és már soha nem térnek vissza Magyarországra. Nem tudni, mi az oka annak a jelenségnek, hogy a Vásárhelyihez hasonló figurák szinte képtelenek a valóság érzékelésére, értelmezésére, így biztosra vehetjük, hogy a jövőben is megörvendeztetnek bennünket paranoiáik nyilvánossá tételével, lehetővé téve ezzel az össztársadalmi diagnózist.

De most tényleg! Mennyire szar lett volna, ha Budapest lesz a központja a Soros által 1 milliárd dollár tőkével alapított globális oktatási, kutatási hálózatnak. Mennyire szar lett volna, ha Budapestről integrálják azt a világméretű összeesküvést, amelynek célja a felsőoktatási intézményekben folyó oktatási és kutatási tevékenység összehangolása, az ehhez szükséges intézményi és anyagi háttér megteremtése, egy világméretű oktatási és kutatási hálózat létrehozása. Mennyire szar lett volna, hogy Budapest a tudományos világ centrumába kerül, és idejön az a sok idegen meg külföldi, hozzák a mocskos pénzüket, nem is tudnak magyarul, és mégis itt akarnak oktatni, kutatni. Milyen szar lett volna, ha Budapest neve fogalommá válik a tudományos világban, és a magyar oktatók és diákok is könnyűszerrel hozzáférhetnek az új tudományos eredményekhez, intézményesen bekapcsolódhatnak a tudomány nemzetközi vérkeringésébe. Köszönjük Orbán Viktor és Fidesz, hogy megóvtatok bennünket ettől a ránk leselkedő óriási veszélytől és időben elüldöztétek Budapestről az Open Society Institute-t, amely létrehozza ezt a centrumot, és a CEU-t, amely működtetni fogja. Ezért is hálás lesz nektek az utókor!

– írta lánglelkű bejegyzésében Dés Lászlóné Vásárhelyi Mária, akinek újabb felbuzdulását vélhetőleg az is nagy mértékben motiválta, hogy már hetek óta nem került be a hírekbe, Bástya elvtárstól pedig mindannyian megtudtuk egykor, hogy a szerénység, az bizony egy bolsevik tulajdonság. A szerző ugyanakkor nem kockáztatott különösebben, ugyanis ha egy Orbán-fóbiás véleményformáló kifejezetten Orbán-fóbiás talpasoknak adja elő a véleményét a tutiról, az minden esetben kifizetődő üzlet; ez meglátszik a hozzászólások stílusából is, amelyek egyúttal betekintést engednek a többségükben jobb sorsra érdemes honfitársaink sajátos lelkivilágába.

Mint ismert, már az egész világra kiterjesztené “oktatási+ hálózatát Soros György – adta hírül pénteken a tőzsdespekuláns hazai ideológiai bázisaként szolgáló 444 elnevezésű propagandablog. Soros csütörtökön, a davosi világgazdasági fórumon jelentette be, hogy Nyílt Társadalom Egyetemi Hálózat néven indítja útjára a szervezete fejlesztését, amelynek célja szerintük “a vélemények szabad kifejezésének és a különböző meggyőződések sokszínűségének biztosítása”, ami a valóságban mindezek szöges ellentétét jelentheti.

Az új hálózat alapját a 444 szerint a Magyarországról elüldözött CEU, amely mai napig működik Magyarországon, valamint annak amerikai partneregyeteme, egy sufniban működő kamuintézmény, a Bard College fogja képezni.

Forrás: 444.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések