A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Családi dráma Németországban: sok a halott

Hatan meghaltak és többen megsérültek egy németországi lövöldözésben. A tettest elkapták.

Több halálos áldozatot követelő lövöldözés volt Németországban, a halottak mellett többen megsérültek - írja Sky News. A BBC szerint ketten sérültek meg súlyosan.

A Daily Mail azt írta, hat halálos áldozat van.

Három nő és három férfi halt meg, 36 és 69 év közöttiek. A két sérültet kórházba vitték, egyikük életveszélyes állapotban van.

Korábban Holger Binert rendőrségi szóvivő nem tudta pontosan megmondani, hogy hányan haltak meg.



A helyszínen volt két gyerek is - az egyik 12, a másik 14 éves -, nekik nem esett bajuk.

A lövöldözés a baden-würtembergi Rot am See-ben történt péntek kora délután a település vasútállomásának közelében. A rendőrök nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. Az elkövető indítéka még nem ismert.

Reiner Möller, a a területileg illetékes aaleni rendőrkapitányság vezetője azonban azt mondta, minden jel szerint "családi dráma" történt, erre utal, hogy az áldozatok a feltételezett elkövető rokonai.

A Sky szerint a rendőrök elfogták és őrizetbe vették a tettest, aki maga hívta a rendőrséget. A támadó német állampolgár és 1983-ban született, még pénteken kihallgatják. Mást nem keresnek.

További külföldi hírek itt

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések