A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bundesliga: Milánóból igazolt a Hertha

A Hertha BSC hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a Milantól távozó Krzysztof Piateket. A berlini klub feltehetőleg rekordösszegért igazolta le a lengyel támadót. 

Krzysztof Piatek egy évvel ezelőtt 38 millió euróért távozott a Genoától a Milanba. A lengyel támadó úgy tűnt, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket, hiszen első tétmérkőzésein rendre betalált, ám utána visszaesett a teljesítménye. Formája az őszi szezonra sem javult, ráadásul Zlatan Ibrahimovic érkezésével a kezdőcsapatban is elveszítette a helyét. 

A több játéklehetőség miatt távozni akart, és az anyagi gondokkal is küzdő milánói klub sem ragaszkodott a maradásához. Bár szóba hozták a Manchester Uniteddel is, végül meglepetésre a Hertha BSC-ben kötött ki. Sajtóhírek szerint a berlini klub nem kevesebb mint 27 millió eurót fizetett érte, amely klubrekordnak felel meg.

Ha ez az összeg megfelel a valóságnak, akkor Santiago Ascacibar, Lucas Tousart és Piatek összesen 63 millió eurójába került a berlinieknek. Soha ennyit nem költött még Bundesliga-csapat a téli átigazolási időszakban. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések