A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapest több kerületében is kocsikat fosztogatott és rongált egy férfi - most elkapták a rendőrök

Kispesten és Pesterzsébeten garázdálkodó férfit fogtak el a rendőrök.

A férfi elsőként 2019. október 7-én tört be egy 19. kerületi háromlakásos ingatlanba és annak garázsába, ahonnan 145 ezer forint értékben lopott el pénzt és szerszámgépeket.

A police.hu információi szerint december 29. és 2020. január 7. között a 44 éves budapesti férfi összesen 11 autót tört fel. A bűncselekmények elkövetése során 160 ezer forint értékben tett szert készpénzre, órára, hátizsákra és a benne lévő ruhaneműkre. Ezen járművek között hat taxi volt, amiknek „csak” az ablakát törte be, így közel 200 ezer forint értékű kárt okozva a tulajdonosaiknak.

A 19. kerületi rendőrség munkatársai január 8-án hajnalban érték tetten egy lakossági bejelentés alapján. U. Márk az Áchim András utcában tört fel éppen egy kocsit, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek. A férfi még megpróbált elmenekülni egy közeli családi ház udvarára, ahol azonban a járőrök a sövény alatt rábukkantak, akkor még elszaladt, de egy házzal arrébb elfogták.

A rendőrség nyomozói a begyűjtött kamerafelvételek és adatok alapján kiderítették, hogy a 44 éves U. Márk felelős a korábbi bűncselekmények elkövetéséért.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették és hétrendbeli lopás vétség kísérlet, négyrendbeli lopás vétség, valamint egyrendbeli lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések