A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutálisan megkínozta és feláldozta foglyait egy szekta: most rendőrök fésülik át a tömegsír környékét

Rendőröket küldenek abba az őslakos faluba, aminek a közelében tömegsírt találtak a La Nueva Luz de Dios (Isten új fénye) nevű szekta birtokán.

A sírban hat gyerek és egy várandós nő holttestét találták meg, sebhelyeik alapján brutálisan megverték őket. A sírt egy nappal azután találták meg, hogy rajtaütöttek a szektán, ahonnan tizenöt fogvatartott embert, köztük kilenc gyereket és két terhes nőt kiszabadítottak. Tíz szektatagot őrizetbe vettek.

A rendőrség szerint az áldozatokat megkínozták és feláldozták, és a tizenöt kiszabadított emberre is ez a sors várhatott volna. A rendőrfőnök elmondta, hogy a fogvatartottakon ütések és égések nyomai voltak, valószínűleg agymosást akartak rajtuk végezni.

A helyi TVN-2 talált egy férfit, aki állítólag megszökött a szektából. Azt mondta, látta, ahogy egy férfi a saját meztelenre vetkőztetett fiát verte egy Bibliával és ököllel, majd pedig a nyakát szorongatva próbált kiűzni belőle egy démont.

A helikopterrel érkező rendőrök rendszeresen járőröznek majd, és vizsgálják, hogy más szekták nem működtek-e a környéken.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések