A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botrány – film a szexuális zaklatásról

Megyn Kelly és Gretchen Carson a Fox News amerikai hírtévé két munkatársa volt, akik 2016-ban vádolták meg szexuális zaklatással a csatorna igazgatóját, Roger Ailest, aki bele is bukott a botrányba. A történetet Nicole Kidman és Charlize Theron producerségével és főszereplésével Botrány címen filmesítették meg.

- Igazán büszke vagyok, hogy nem csak hihetetlenül szórakoztató, de némileg meglepő filmet is csináltunk. Egy szexuális zaklatásról forgatott film esetén az emberek előre tudni vélik, milyen lesz. A legkellemesebb meglepetés az volt, hogy mennyire meghökkentette az embereket. Ez nem az az unalmas, szexuális zaklatásos film - mondta Charlize Theron.

Nicole Kidman és Charlize Theron mellett meg jelenik a filmben az amerikai mozi új csillaga, Margot Robbie. Ő egy fiktív karaktert játszik a Jay Roach rendezte alkotásban, melynek forgatókönyvét az Oscar-díjas Charles Randolph írta.


- Mindig veszélyes megmondani a közönségnek, miként kell éreznie. Imádom, hogy minden ember mást gondol a vetítés után. Filmkészítőként meglepő élmény volt látni, miként reagálnak az alkotásra a férfiak, a fiatalabb és az idősebb nők - tette hozzá Charlize Theron.


Az 1940-ben született Roger Ailes a Fox News és a Fox Television Stations nagy hatalmú, sokak által csodálat és legalább olyan sokak által rettegett elnök-vezérigazgatója volt. Hosszú pályafutása során olyan amerikai elnökök médiatanácsadója volt, mint Richard Nixon, Ronald Reagan és George H. W. Bush, de részt vett Rudy Giuliani 1989-es, első (és elbukott) New York-i polgármesteri kampányában is.

Mi több, 2016-ban tanácsadóként tagja volt annak a csapatnak, amely felkészítette a jelenlegi elnököt, Donald Trumpot a választási vitákra.

Roger Ailes 2016-ban volt kénytelen távozni a Fox Televíziótól, miután 23 ismertté vált áldozat jelentette ki, hogy szexuálisan zaklatta őket. 2017. május 18-án hunyt el.

A kritikusok által is dicsért, sokak szerint akár Oscar-díjra is esélyesnek tartott alakításokkal teli filmet Magyarországon január 9-étől lehet megnézni a mozikban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések