A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bojkottot hirdetett az Újpest-tábor: nem mennek meccsre, amíg nem történik változás

Az Újpest meccseinek bojkottálására szólítják fel a szervezett szurkolói csoportok a lila-fehér futballklub híveit.

A drukkerek és a belga Roderick Duchatelet tulajdonos között évek óta feszült a viszony, ám most az együttes mérkőzéseire az elmúlt időszakban még kijáró szurkolói csoportok is úgy döntöttek, nem látogatják tovább az Újpest meccseit.

Az ultrák a klub címerének megváltoztatása mellett azt nehezményezik, hogy az egyesület az elmúlt időszakban több újpesti kötődésű játékosától is megvált.

„Mi eddig bírtuk és nem tovább! Arra kérünk mindenkit, akinek fontos a klub, ne látogassa tovább az Újpest FC mérkőzéseit. Tudjuk, lesznek, akik be fognak járni. Senki felett nem akarunk ítélkezni, de aki egyetért velünk, az álljon mellénk és támogassa a kint maradt csoportokat ebben a nehéz döntésben. Sokan fogják kérdezni, hogy ezzel meg fog oldódni a probléma? Nem, sajnos nem fog. De úgy gondoljuk, amíg rövid távon minimum a címerünket nem kapjuk vissza, hosszú távon egy normális klubvezetés nem lesz Újpesten, addig semmi keresnivalónk a stadionban” – írta elkeseredett hangvételű közleményében három szurkolói csoport, a Viola Fidelity 2002, a Korps és az Angol Brigád.

A felhívás arra is kitér, hogy a harcot nem adják fel az ultrák, a Ferencváros elleni derbi napjára például demonstrációt szerveznek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések