Hirdessen itt

Beszóltak a feleségének, ezért nekiesett a szeghalmi fiataloknak

A Szeghalmi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt a napokban állított bíróság elé egy 37 éves büntetett előéletű szeghalmi férfit.

A férfi és felesége 2019. augusztus 3-án a késő esti órákban Szeghalmon, a Boszorkányfesztiválon szórakoztak, ahonnan 23 óra körül kerékpárral indultak haza. Az út során átvágtak a Múzeum kerten, ahol fiatalok tartózkodtak.

Az ittas férfi úgy hallotta, hogy azok „beszóltak" az előtte kerékpározó feleségének, ezért dühös lett, leszállt a kerékpárról, odalépett a fiatalokhoz és ütlegelni kezdte őket, kit hol ért. Több pofont és ökölütést is adott, majd kerékpárra pattant és távozott a helyszínről.

A férfi indokolatlanul tanúsított erőszakos magatartást, ok nélkül bántalmazta a parkban tartózkodó fiatalokat, cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A Szeghalmi Járásbíróság a cselekményét beismerő férfit 400.000.-Ft pénzbüntetésre ítélte – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Főügyészség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések