A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az iszlám gyarmatosítás legújabb trükkje: a “klímamenekült”

A migrációs paktum látványos csődje után az ENSZ most ismét nekifutott, hogy a népességcserét egy új ötlettel gyorsítsák meg. Bevándorlás általi dzsihád, iszlám gyarmatosítás új csomagolásban.

"A migrációs paktum látványos csődje után most ismét nekifutottak, hogy a népességcserét egy új ötlettel gyorsítsák meg, konkrétabban menedékjogot adna az ENSZ az úgynevezett klímamigránsoknak – írja a V4NA nemzetközi hírügynökségre hivatkozva az Origo.

2018 decemberében az ENSZ a marokkói Marrakeshben terjesztette elő azt a migrációs paktumot, amelyet – már akkor – Magyarországon kívül nem írt alá a többi közt sem az Egyesült Államok, sem Ausztrália, sem Ausztria, azzal az indokkal, hogy a csomag legalizálná, azaz törvényessé tenné az illegális bevándorlást.

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter akkor elmondta, hogy az ENSZ megpróbálja a nemzetközi jogba átültetni az elképzeléseit, és arra próbálják rákényszeríteni az ENSZ tagországait, hogy mindenkinek ugyanolyan egészségügyi ellátást biztosítsanak, mint saját lakosainak. Ám az ENSZ most ismét elővette a világ országainak népességcseréjét segítő régi programját.

Már 2000 tavaszán kiszámolták – természetesen csakis az adott országok gazdasági fejlődése érdekében – hova, hány bevándorlót kellene befogadni. Példaként: Olaszország engedjen be évente 6 500 migránst minden 1 millió lakos mellé, azaz mivel Olaszország lakossága kb. 60,5 millió, ez közel 400 ezer migránst jelentene évente. Németországra az általuk 2000-ben javasolt szám 6 000 migráns/1 millió lakos, azaz szinte pontosan évi 500 000 bevándorló volt. (Németország lakossága 83 millió.) Az ajánlataik "mellékhatásaival", mint a kevert népességben a kultúrák együttélési problémái – nem foglalkoztak.

Ezek után "történelminek" tekintik az ENSZ Emberjogi Bizottságának keddi határozatát, amely szerint minden klímamigránsnak menedékjogot kell adni, ha az élete veszélyben van."


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések