A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alonso szerelőként is bizonyít élete első Dakar-raliján – videó

Nem indul könnyen Fernando Alonso első Dakar-ralis kalandja, a Forma-1 kétszeres világbajnoka már a második szakaszon nehézségekbe ütközött Szaúd-Arábiában.

Az Autosport beszámolója szerint Alonso, aki a 11. helyről vágott neki a keddi második szakasznak, féltávnál tartott, amikor nekiütközött egy sziklának, emiatt megsérült a Toyota Hilux kereke és első felfüggesztése.

A spanyol versenyző, ezért amíg a szervizkamionra várt, navigátorával, az ötszörös rali-bajnok Marc Comával úgy döntöttek, maguk állnak neki a Toyota megjavításának. Többek közt egy ragasztószalag segítségével:

Danny F. Chen on Twitter

Tough day for @alo_oficial and @marc_coma today after picking up some damage requiring repairs 🛠️ to the suspension on stage (by themselves) but they are in high spirits 🤩 and enjoying their @dakar adventure! #Dakar2020 #ToyotaGAZOORacing #PushingTheLimitsForBetter https://t.co/5GNJDahdTN

Alonsóék végül csak két órával később tudtak továbbindulni, ezért 2 óra 34 perces hátrányban zárták a második szakaszt az élen záró csapattárs, Giniel De Villiers mögött.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések