A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A tűzoltóknak is adnak munkát a jéggé fagyott, leszakadó faágak

Lehasadt nagyméretű faágakat kellett eltávolítani a tűzoltóknak a Csávoly és Rém közötti úton. Mélykúton is leszakadó faágakat távolítottak el az utakról a jánoshalmi tűzoltók.

Mint írták: „Kecskemét, illetve Kiskunfélegyháza környékén több helyszínen okoz újabb vezetékszakadást a hálózatra fagyott jég.

A közép- és nagyfeszültségű hálózaton is előfordulnak rövidebb-hosszabb idejű áramkimaradást okozó hibák, de kollégáink napok óta megerősített létszámmal dolgoznak ezek elhárításán. A szerelők munkáját nehezíti, hogy a vezetékre fagyott dér és zúzmara egyfajta jégpalástot képez és napközben sem olvad el, így a jégréteg vastagodásával fokozódik a vezetékszakadás kockázata."

Korábban beszámoltunk arról, hogy vasárnap hajnalban Csólyospáloson, Fülöpjakabon, Kecskeméten, Kiskunfélegyházán és Tiszaalpáron szünetelt az áramszolgáltatás, ezért az érintett településeken a rendőrség megnövelte a járőröző egységek létszámát a közrend és a közbiztonság fenntartása, valamint a bűncselekmények megelőzése érdekében. Az áramszolgáltatás visszaállításáig folyamatos a rendőri jelenlét a felsorolt településeken.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések