A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A rablás napján szabadult: döbbenetes részletre derült fény a kerepesi támadásról

Aznap szabadult, de máris újra a bűnözés útjára lépett a január 6-i kerepesi rablótámadás elkövetője.

A Gödöllői Járási Ügyészség kezdeményezte annak a 19 éves fiúnak a letartóztatását, aki hétfő este két embert is bántalmazott és megpróbált kirabolni, egy 57 éves nőt sikerült is.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a bajbajutottak segítségére az éppen arra járó önkormányzati képviselő, Farsang Péterné sietett.

– Bizonyára szüksége volt valamire, de nagyon rosszul döntött. Most egy mókuskerékbe csöppent ez a fiú, ahelyett, hogy gondolkodott és segítségért fordult volna. Mindig van más megoldás! – vélekedett az asszony.

A rendőrség információi szerint január 6-án este a tettes először kitépte egy 39 éves férfi kezéből a táskáját és azzal elfutott. A sértett utánakiabált, mire az elkövető visszaszaladt hozzá, és többször ököllel arcon ütötte, amitől a sértett a földre esett. Ezután a rabló megpróbálta kivenni a kabátzsebéből a pénztárcáját és a mobiltelefonját, ami csak azért nem sikerült, mert a földön fekvő férfi ellenállt, és időközben a képviselő a férfi segítségére sietett, és a 19 éves fiú elmenekült, azonban nem messze megszólított egy 57 éves nőt, akit a földre rántott és ütlegelni, rugdosni kezdte. A verés közben közölte a nővel, hogy ha nem adja oda a táskáját, összeszurkálja. Ezután a sértett táskáját – benne értékeivel és irataival – megszerezve a helyszínről elmenekült, de másnap délelőtt elfogta a rendőrség, most pedig felelnie kell tettéért

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések