A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A gyászoló Liptai Claudia megtörte a csendet, és fontos kijelentést tett

Megható vallomást tett, ami mindenkinek szól.

Gesztesi Károly egyetlen lány gyermekének anyja mélységesen megrendült a közkedvelt színészlegenda tragikus távozása miatt, barátai és családtagjai tartják benne a lelket. A gyászoló Liptai Claudia legnagyobb támasza a férje a nehéz időszakban, de a rajongóknak is köszöni a kedves szavakat:

"Köszönöm mindenkinek az együttérzést, a segítséget. De főleg a férjemnek, aki nap mint nap szeretettel, megértéssel és fantasztikus pozitív szemlélettel ölelget engem és Pankát" -oszotta meg rajongóival Claudia.

Ezután kitért a szeretet fontosságára is. Érdemes megszívlelni a sorait:

"Valahogy ma a világban a legjobban attól félünk, ha kiderül rólunk, hogy mégsem vagyunk olyan gazdagok, sikeresek, szépek, amilyennek látni akarnak minket. Félünk, hogy akkor elfordulnak tőlünk, és magunkra maradunk. Ezért nap mint nap megküzdünk a saját magunk felé érzett elégedetlenségünk sárkányaival. Tőrjük ketté, azt a buta kardot, hagyjuk a harcot a francba, menjünk oda azokhoz, akiket szeretünk, és öleljük meg őket. Legyünk hálásak! Annyira jó érzés. Szegényen, gazdagon, sikeresen, vagy éppen mélyponton."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések