A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A börtön elől bujkált a Nyírbélteken elfogott újfehértói nő

Egy záhonyi férfit pedig az ágyneműtartóban találtak meg.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 35 éves baktalórántházi lakos ellen. A férfi 2020. január 15-én Baktalórántházán a Rákóczi utcán kiabált, szitkozódott, amit az intézkedő rendőrök felszólítása ellenére is tovább folytatott. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és szabálysértési őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 15-én reggel egy tiszaszentmártoni lakóházban elfogták Gy. K. 36 éves helyi lakost. A férfi, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a lopás vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg, a lakóház egyik szobájában lévő ágyneműtartóban volt elrejtőzve. A rendőrök a körözött férfit elfogását követően büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 15-én Nyírbélteken elfogták Rné Sz. E. 46 éves újfehértói lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a körözött nőt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.


Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések