A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Visszatér az Exatlon Hungary – Itt a bejelentés: meglepő nevek a Bajnokok csapatában

Folytatódik az Exatlon Hungary, amelynek helyszíne továbbra is a Dominikai Köztársaság lesz, de új helyszínen, az eddigieknél még látványosabb és embert próbáló pályákon küzdenek meg a Bajnokok és Kihívók. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a küzdelem pedig 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén a női és férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb.

A sajtótájékoztatón végre bejelentették, hogy kik lesznek a január 2-án startoló új évad Bajnokai. Palik László – a széria műsorvezetője – elsőként Csollány Szilvesztert jelentette be, aki olimpiai aranyérmes, illetve világ- és Európa-bajnok tornász.

Palik dr. Busa Gabriellával folytatta, aki háromszoros kick-boksz-világbajnok, ráadásul rendőr is.

A Bajnok csapat harmadik tagja az olimpia ezüstérmes, világbajnok kajakos Tóth Dávid, akinek kvázi dönteni kellett, hogy az olimpián vagy Exatlon Hungaryn vesz-e részt. Dávid elmondta, az utóbbi évek nem úgy sikerültek számára, ahogyan azt tervezte, ezért úgy gondolta, megméretteti magát az Exatlonban.

Palik László ezután a színpadra szólította Korok Fatimát, aki szabadtüdős mélymerülő világbajnok.

Őt követte egy 23 éves fiatalember, aki a 2020-as Exatlon legfiatalabb Bajnok résztvevője lesz. Kemp Zozo freestyle BMX-világbajnok, aki több százezres követő táborral rendelkezik a közösségi felületeken.

„A következő hölgynek semmilyen nehézséget nem tudnak okozni a terepviszonyok, ugyanis terepen kitűnő” – mondta Palik. Az Exatlon Hungary Bajnok csapatának hatodik tagja nem más, mint Poór Brigitta, világ-és Európa-bajnok tereptriatlon-versenyző.

A csapat következő tagja a profi ökölvívó világbajnok, Kótai Mihály. Őt nem más követte, mint Kocsis Alexandra testépítő. Alexandra nemrégiben nyerte meg az Arnold Classicot az Egyesült Államokban, amely versenyen maga Schwarzenegger is tapsolt neki.

A nyolcfős Bajnok csapat tehát összeállt, ők lesznek a 2020-as évad biztos résztvevői, akik versenybe szállhatnak a 30 millió forintos főnyereményért.

A bejelentések sora ezzel azonban még nem ért véget, Palik László ugyanis a színpadra szólította Gelencsér Tímeát, aki az előző, 2019-es Bajnok csapat legeredményesebb női versenyzője volt. Mint kiderült, Timi lesz az új évad úgynevezett száguldó riportere, aki rendre meginterjúvolja majd a versenyzőket. Amikor valaki nyer vagy veszít, Timivel találkozik először.

Palik László néhány nappal ezelőtt elmondta, a széria sikerét az is remekül mutatja, hogy amikor kiderült, lehet jelentkezni a második évadra, azonnal rengetegen regisztráltak, hogy a Kihívók csapatát erősítsék. 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések