A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videón az év egyik legromantikusabb lánykérése: ezért lepték el rendőrök a kispesti önkormányzat épületét

Ilyen romantikus lánykérést sem mindennap látni.

Igazán emlékezetessé szerette volna tenni a lánykérést az a rendőr, aki hat kollégáját is segítségül hívta a különleges „akcióhoz”. Néhány nappal ezelőtt villogó rendőrautók szállták meg a kispesti önkormányzat környékét, és mint ahogy azt az intézmény vezetője elárulta: egy romantikus lánykérésre került sor. Most pedig megnézhetjük a felvételt is a felejthetetlen pillanatról. Két járőrkocsival vonultak ki a rendőr szerelmének munkahelyéhez, ahol a járdára temérdek vörös rózsasziromból egy hatalmas szívet formáltak meg, majd a hősszerelmest elrejtették a két jármű takarásába, végül pedig az egyik tiszt hangosbemondón hívta ki a kiszemelt nőt.

A meglepetés jól sikerült, hiszen Alexandra azonnal igen mondott! Érdemes azonban végignézni a megható pillanatokat is, amit a Budapesti Rendőrfőkapitányság osztott meg Facebook-oldalán. A bejegyzést elsőként a Nőklapja Café oldala vette észre.

Security Check Required

null

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések