A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Várják haza: húszezret kap, aki megtalálja a pomázi törpemalacot

Ha Pomáz környékén jár és törpemalac szalad önnel szemben, ne ijedjen meg, nem a látásával van gond: minden bizonnyal Cocit látja. A cuki állatot égen-földön keresi gazdája, miután a négylábú házi kedvenc a Folyondár utca környékéről tűnt el.

„Figyelem! 20 000 forint jutalom a megtalálónak vagy a nyomravezetőnek!” – írja Facebook–oldalán az EMSE – Első Malac Segítő Egyesület, amely a lakosság segítségét kéri a törpemalac megtalálásához.

Mint a posztból kiderül, Coci minden bizonnyal a közeli erdőben bolyonghat, s már több mint egy hete teljesen nyoma veszett.

„A malac még kiskorú, csak 9 hónapos! Éhezik, fázik és állandó életveszélyben van!” – derül ki a közösségi oldalon közzétett írásból, melyben arra is felhívják a figyelmet, hogy a malacka húsa nem fogyasztható, mivel még ivaros kan. A vadásztársaságot értesítették, s hamarosan Coci arcképével is kiplakátolják a környéket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések