A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vajna Tímea Arnold Schwarzeneggerrel karácsonyozott Kaliforniában

'Nem tagadom, nagyon sokat jelent nekem, hogy most is gondolt rám, és mindig számíthatok rá a nehéz pillanatokban is' - mondta Andy Vajna özvegye a filmsztárról. 

Vajna Tímea is meghívást kapott Arnold Schwarzenegger december 25-i karácsonyi partijára. Andy Vajna özvegye még mindig nehezen viseli férje elvesztését. Az itthoni lakásban nem szívesen maradt, mert minden volt férjére emlékezteti, ezért visszatért Amerikába.

Jelenleg Kaliforniában van, és az ünnep egyik estéjét a régi családi barátjuknál tölthette.

"Arnolddal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen beszélünk telefonon és e-mailen. Mondhatom, hogy jó baráti viszonyt ápolunk, így kaptam meghívást erre a különleges eseményre. Nem tagadom, nagyon sokat jelent nekem, hogy most is gondolt rám, és mindig számíthatok rá a nehéz pillanatokban is"

– mondta el a Blikknek.
A színész, volt kormányzó gyakori vendég volt a filmmogulnál, Budapesten is többször meglátogatta, és Andy Vajna halála után az özvegyet sem hagyta magára. Ott volt a temetésen, beszédet is mondott, és többször is jelezte, hogy bármikor számíthat rá az özvegy.

Így történt, hogy most meghívta a karácsonyi bulijukra is. Erről Tímea azt mesélte a lapnak:

"Kis túlzással egész Hollywood megjelent a partin. Arnold fia, Joseph Baena, legendás kollégái, Clint Eastwood és Sylvester Stallone, valamint ismert rendezők, producerek és színészek is kaptak meghívást az ünnepélyre. A lényeg az volt, hogy a közeli barátok és a kollégák gyűljenek össze az ünnepekre".

A különleges estéről fotókat is posztolt, melyekhez azt írta: "Mivel a Szentestét egyedül töltöttem, így ezzel az Arnold Xmas Partyján készült képpel szeretnék Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánni".

A partin ott volt a másik barát, Stallone is, ő az alábbi képet osztotta meg:


Az esten feltűnt egy másik magyar is, a Jóban Rosszban című sorozat volt színésznője, Novák Henriett.

Nemrég arról számoltunk be, hogy Vajna Tímea bekerült az ötven leggazdagabb magyar közé, miután megörökölte férje, Andy Vajna vagyonát. A filmmogul özvegye a 40. helyen áll 37 milliárdos vagyonával.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések