A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vádat emeltek a férfi ellen, akinek a mélyhűtőjében jelentős mennyiségű kábítószer lapult

A férfi – sérülése miatt – egy patikában kért segítséget, majd kórházba szállították, ahol a ruhájából előkerült a feketepiacra szánt kábítószer; a Fővárosi Főügyészség vádat emelt ellene.

A vádirat szerint a 39 éves férfit 2018. szeptember 16-án bódult állapotban, szemmel látható testi sérülései miatt egy budapesti kórházba szállították. Az ellátása során a ruházatából előkerült több tabletta és műanyag tasakokba előre kiporciózott amfetamin, továbbá marihuána, emellett több mint 200 ezer forintot is találtak nála.

A kórház értesítette a rendőrséget, akik a férfi bérelt lakásában kutatást tartottak, és ott a hűtőszekrény mélyhűtő rekeszében további, jelentős mennyiségű amfetamint és egy válltáskában marihuánát, továbbá a kábítószer adagolásához és csomagolásához használatos eszközöket, így digitális mérlegeket és mintegy száz darab simítózáras tasakot is találtak.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszék előtt.

Az ügyészség a többszörös visszaeső vádlottal szemben arra az esetre, ha a bírósági előkészítő ülésen a terhére rótt bűncselekményt beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, 12 év fegyházbüntetés és 10 év közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

A vádlott jelenleg letartóztatásban van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések