A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra kés alá feküdt a Való Világ sztárja: 8 kiló zsírt szívtak le Veronikáról

A Valóvilágból ismert Veronika már több plasztikai beavatkozáson túlesett: mell, száj és orrplasztikája is volt már, azonban most zsírleszívásra kényszerült.

Veronikának januárban született meg a gyermeke., a terhesség után pedig sehogy sem tudta leadni súlyfeleslegét, ezért döntött a zsírleszívás mellett.

"A terhességem alatt egy grammot sem híztam, mert végighánytam a kilenc hónapot. Mindennap, minden percben rosszul voltam, pedig igyekeztem enni, csakhogy egyből viszont is láttam" – nyilatkozta a Borsnak az egykor valóságshow-hős.

Hozzátette: a szoptatás alatt azonban nyolc kiló felesleget szedett fel, amit semmilyen diétával nem tudott eltüntetni. Zavarta a combjára lerakódott zsírréteg, ezért úgy döntött, egykori plasztikai sebészére, dr. Szabó Szilárdra bízza magát újra.

"Bevezetünk a zsírszövetbe egy optikai szálat, amelynek végen egy plazmagömb jelenik meg. Ez véglegesen elpusztítja a zsírsejteket, és a bőrbe kollagénképződést indít el, ami által feszesebbé válik a bőr a beavatkozás után. Csökken a zsír térfogata, illetve a bőr rugalmasab, és feszesebb lesz, mint előtte" – magyarázta a plasztikai sebész a Plasmalipo nevű beavatkozást a Borsnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések