A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Titokzatos autóból szólongatják a lányokat Görgetegen

Rejtélyes autó riogatta a helyieket Görgetegen.

A településen élők hívták fel a szerkesztőségünk figyelmét arra, hogy egy horvát rendszámú, lesötétített ablakú, sötétkék Volkswagen személyautó járta a falut, és a benne ülők leszólították a fiatal lányokat. Ez ellenérzést, sőt néhol félelmet váltott ki a környéken élőkből.

Ha valaki zaklatásnak van kitéve, forduljon a rendőrhatósághoz – tanácsolta Fadgyas Attila, Görgeteg polgármestere, akinél érdeklődtünk, hogy hallottak-e az esetről. A polgármesteri hivatalban nem értesültek hasonló esetről. Hozzátette: a Horvátország felől érkezők általában csupán átmennek, rendszerint nem állnak meg a településen. Régebben még nagyobb volt az átmenő forgalom a térségben, ám mostanában csak horvát kamionok vetődnek erre.

Természetesen megkerestük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát, ahol a kérésünkre utánanéztek a görgetegi olvasónk által felvetett ügynek. Átvizsgálták az ügyeleti naplókat, de hasonló témájú bejelentés és ennek nyomán rendőri intézkedés nem történt az elmúlt 48 órában. Így nem derült ki, hogy ki ült az autóban, és milyen szándékkal próbálkozott a határszélen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések