A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tettlegességig fajult a vita: többször is megkéselte idős ismerősét egy újszászi nő

A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz érkezett bejelentés, miszerint egy XIII. kerületi lakásban egy 82 éves férfit többször megszúrtak kedden 12 óra 30 perc körül.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogtak egy 35 éves újszászi nőt. A gyanú szerint többször megszúrta az idős alkalmi ismerősét, melyet szóváltás előzött meg.

A szomszédok hívták ki a rendőröket, miután a hangos veszekedést hallva betörték az idős férfi lakásának ajtaját. A lakásban megtalálták a súlyos sérüléseket szerzett férfit, valamint a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrök elfogtak, majd őrizetbe vettek. Emberölés kísérlet gyanúja miatt indítottak eljárást K. Anita ellen.

Többször megszúrta a férfit

A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2019. december 10-én 12 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy XIII. kerületi lakásban többször megszúrtak egy idős férfit. A helyszínre érkező rendőrök a lakásban elfogtak egy 35 éves újszászi nőt, aki a gyanú szerint szóváltást követően többször megszúrta 82 éves alkalmi ismerősét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések