A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Terhet jelent a vezetékneve – A gátlásairól vallott Stohl Luca

Stohl Luca nemrégiben egy műsorban árulta el: neki sem tökéletes az élete, tele van gátlásokkal, szorongással végzi a munkáját.

Stohl András lánya, Luca már 27 éves: színházban játszik és a tévében is többször feltűnik. Luca S. Tóth Márta vendége volt utóbbi műsorában, a JelenLétben. Többek között azt is elárult a műsorban, hogy legfőbb terheit a vezetékneve okozza.
"A Stohl vezetéknévre mindenki felkapja a fejét, mindenki csatol hozzá egy 52 éves, zseniális színészt. Akárhová megyek, őt mindenki szereti, mindenki dicséri a munkahelyén, a munkakapcsolatokban, mindenki mindig csupa jót mond. Egyrészt szeretnék ennek megfelelni, hogy neki is azt mondják, dolgoztunk Lucával, tök jó fej, valamint tisztelettudó. Szeretnék mindenkinek megfelelni" – fogalmazta meg a műsorban Luca.

Azt is elmondta, hogy küzdenie kell azzal is, hogy táncosként került be a televíziós életbe, nem képzett műsorvezetőként. Azonban táncosként sem elégedett magával, fellépés után egyből a hibás lépéseket, az apró, talán fel sem tűnő, ám elrontott mozdulatait elemzi, nem pedig azzal foglalkozik, hogy a közönség tapsa neki szól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések