Hirdessen itt

Teljesen összetört az apa, akinek a fia halálra fagyott Nagylókon

Gyászolják gyermekei a gondatlanságból megölt nagylóki férfit.

Nagylókon Göbölös Zsolt egy kegyetlen tréfa miatt vesztette életét. A férfit, miután a kocsma teraszán az asztalra borulva elaludt, hárman a székhez kötözték, majd a kezeit és lábait szigetelőszalaggal összeragasztották. Kihűlt holttestére az egyik hajnali járat buszsofőrje talált rá, de akkor már késő volt.

A közmunkásként dolgozó férfi édesapjával élt együtt nagylóki házukban. Négy gyermeke is volt, két tizenéves nevelt fia, illetve két saját gyermeke az élettársától. Miután szakítottak, a 11 éves Jázmin, a 7 éves Zsoltika és a tizenéves gyerekek mind az asszonnyal tartottak.

„A vállamra borultak és együtt zokogtak a hír hallatán. Nagyon szerették Zsoltit, sokat látogatta és támogatta is őket” – árulta el az asszonya a Borsnak, majd folytatta:

„Tudtommal a pultosnő vette a szikszalagot és ő készítette és küldözgette a felvételeket szegényről az ismerősöknek. Egy vendég még rá is szólt, hogy szabadítsa ki legalább zárás után. Remélem, mind a négyen megkapják a méltó büntetésüket” – árulta el a 27 éves Ramóna.

Zsolt – miután este fél hét tájban hárman megkötözték – nagyjából tíz órát tölthetett a hidegben a székhez kötözve a kocsma teraszán, egészen hajnali fél ötig, amikor a buszsofőr rátalált. A férfit és családját jól ismerték a helyiek, ami még inkább megdöbbentővé teszi az esetet. Édesapját, aki a helyi boltban értesült a tragédiáról, megrázta felnőtt fia elvesztése, olyannyira, hogy egyszerűen még mindig nem tudja felfogni.

„Nem akarom elhinni, hogy nem láthatom többé. Azóta is nézem az ajtót, s várom, hogy belépjen rajta. Tőlem senki nem kért bocsánatot, de valójában azt sem akarom, hogy a szemem elé kerüljenek a gyilkosai. Ugyanazt kívánom nekik, amit ők tettek a fiammal” – mondta a lapnak a megtört édesapa

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések