A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Talicska, mikró, gördeszka és festmény – ezeket hagyták az utasok a BKV járatain

Meg persze pénzt, iratokat, ruhadarabokat szép számmal. Mutatjuk a listát. 

A BKV minden évben közzéteszi az elhagyott tárgyak listáját, illetve azokat, amelyek egyáltalán nem szokványosak a Talált Tárgyak Kezelőségén. Idén is a hivatalos dokumentumok, pénz, tárcák, mobiltelefonok, tornazsákok és táskák, cipők és ruhanemű, valamint kulcsok tartoztak a legjellemzőbb tárgyak közé, amelyeket A BKV járművein felejtettek az utasok, írja a cég Facebook-posztjában.

A BKV statisztikája szerint talált tárgyak között szokványosnak számító darabok mellett ebben az évben az érdekesebbek közé tartozott egy elhagyott talicska, három mikrohullámú sütő, laptop, de találtak több rollert, gördeszkát és hangszert is, sőt festmény is érkezett a Talált Tárgy Kezelőségére.

- A BKV Zrt. a talált tárgyak leadását a megtalálók számára igen széles körben biztosítja - írják.

A forgalmasabb csomópontokban, a végállomásokon, valamint a forgalomirányító helyszíneken dolgozó munkatársaiknak adhatják le a talált tárgyakat. (Emellett a BKK Ügyfélközpontokban is van lehetőség a talált tárgy leadására.)

További információ a BKV honlapján, a „Talált tárgyak ügyintézése” menüpontban található.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések