A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Születésnapi italozást követően okozott balesetet Debrecenben

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot azzal a sofőrrel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint ittasan okozott balesetet.

A Debreceni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi BMW típusú személyautójával közlekedett 2019. szeptember 17-én 17 óra 30 perc körül Debrecenben, a Pajtás utcán, amikor nekiütközött egy parkoló gépkocsinak.

A rendőrök a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 29 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elmondta, hogy a baleset napján volt a születésnapja, és emiatt egy kicsit „elengedte magát” – adta hírül a rendőrség.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések