A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szökni próbált az igazoltatás elől egy tiszaszőlősi férfi

Kedden a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kedden egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy tiszaszőlősi lakos ellen. A 27 éves férfi 2019. december 3-án 13 óra után Tiszaszőlős belterületén közlekedett egy rendszám nélküli személygépkocsival. 

A sofőr miután észlelte a távolban intézkedő rendőröket, megállt és sietősen távozni kívánt az autótól. Nem sikerült azonban észrevétlenül elsurrannia, mert a rendőrök igazoltatták. 

A járőrök megállapították, hogy a férfi járművezetés az eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések