A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szén-monoxid-mérgezéssel szállítottak kórházba egy embert Erdőtelken

Szén-monoxid jelenlétét mutatták ki egy családi házban, valamint egy baleset során az úttestre dőlt fát távolították el Heves megye hivatásos tűzoltói pénteken.

Rosszul lett egy ember az otthonában szén-monoxid-mérgezés miatt Erdőtelken csütörtök délután – számol be a Heves megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a mentők a hevesi hivatásos tűzoltók segítségét kérték, akik méréseket végeztek a lakás több pontján is. A műszer a fürdőszobában mutatott ki az egészségügyi határérték feletti szén monoxid koncentrációt. A házban nem volt szén-monoxid érzékelő, mely jelezhette volna a veszélyes gáz jelenlétét. A mentők a sérültet kórházba szállították.

A katasztrófavédelem továbbá arról is beszámol: összeütközött két személyautó Egerben a Deák Ferenc utcában pénteken a késő esti órákban. Az egyik autó egy fának csapódott, mely az útra dőlt. Az egri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentés során motoros láncfűrésszel a fát eltávolították. A balesetben nem sérült meg senki.

Mint ahogy arról korábban írtunk, szerdán az egri Rózsa Károly utcában lett rosszul egy ember, akit szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések