A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szándékosan hajthatott egy trolibusznak ez a férfi Debrecenben – videó

Trolinak hajtott pénteken autójával Debrecenben egy férfi. A manővert feltehetően szándékosan hajtotta végre. Az ütközés után a férfi ráadásul magára zárta a kocsit, így rendőröknek erőszakkal kellet kiszedniük onnan. 

Az RTL úgy tudja a rendőrök szerint alkoholt is ivott, illetve gyógyszert is beszedhetett. A mentők kórházba szállították a férfit, hogy kiderüljön mit is fogyasztott valójában.

A férfi többször is segítségéért kiáltott miközben a rendőrök igyekeztek kiszedni őt az autójából, pár perccel azután, hogy kocsijával egy trolibusznak ütközött. Az RTL Híradóhoz eljuttatott felvételeken jól látszik, ahogy a rendőrök körbevették a kocsit, majd megpróbálták kinyitni az ajtaját, a férfi azonban magára zárta azt.

A rendőrök ezért betörték az egyik ablakot, ám hiába tudták kinyitni az ajtót, mégsem tudták kiszállítani a sofőrt, ezért a másik oldalról is betörték az üveget. Miután sikerült kiszedni a sofőrt, leteperték a földre.

Úgy tudni a férfi szándékosan hajthatott bele a troliba, ugyanis egy egyirányú utcában, szabálytalanul a forgalommal szemben ment, innen kanyarodott a troli elé.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések