A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pikó Andrásék bemutatták, hogyan képzelik el a sajtószabadságot

A Józsefvárosi Fidesz közleményt adott ki a VIII. kerületi lappal kapcsolatban.
“Megdöbbentő és példa nélküli az a cenzúra és manipuláció, amelyet a Pikó András-féle Józsefváros Újság alkalmaz. A lap úgy adta közre egy fideszes képviselő írásban adott interjúját, hogy annak tartalmát – engedély és értesítés nélkül – egyoldalúan és manipulatív módon átírták, hogy a feltett kérdéseket utólag megváltoztatták, a válaszokból kiollóztak részeket, megváltoztatták annak szövegét, sőt, kommentárokat is fűztek hozzá.

Ez a magatartás mind erkölcsi, mind jogi értelemben kifogásolható, ezért addig, amíg Pikó András nem kér bocsánatot, és a jelenlegi helyett nem kerül kinevezésre új, a szakmai követelményeknek minimálisan megfelelni képes főszerkesztő a Józsefváros Újság élére, a józsefvárosi Fidesz-KDNP nem ad nyilatkozatot Pikó András észak-koreai stílusú lapjában.”

Még a szélsőliberális Index is megjegyezte, hogy kicsit erős a stílus…
Az előző számban pl. Pikó minden oldalon megjelent egy kép formájában. Annyira szeretheti magát ez a rádiósból lett polgármester.

Józsefvárosi Fidesz

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések