A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pásztor Erzsi aggódik Csűrös Karoláért, még a telefonját sem veszi fel

Csűrös Karola napok óta nem veszi fel telefonját még barátainak sem. A 83 éves színésznő elég sokat betegeskedik, mozgásszervi problémákkal küzd.

Amióta férje, Horváth Ádám elhunyt, barátai fokozottan figyelnek Csűrös Karolára, keresik, programokat szerveznek neki. A színésznő ízületi problémái miatt ritkán hagyja el a házat, ezért inkább telefonon tartja a kapcsolatot a külvilággal.

A Szomszédok újraindulása alkalmából a Bors kereste a színésznőt, de nem válaszolt, így hát Pásztor Erzsivel beszéltek. A Szomszédok Janka nénije elmondta, elég sokszor fordul elő, hogy Karola nem válaszol a telefonhívásokra, emiatt sokat aggódik, főleg, mert legutóbbi térdtörése óta nagyon ritkán hagyja el az otthonát. Legutóbb a múlt héten beszélt vele a Szomszédok folytatásának híréről, ám kiderült, hogy mindketten félreértették: a sorozat nem indul újra, csak készítenek egy emlékműsort.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések