A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Parkoló autókra borult egy platánfa Debrecenben

Hosszúpályiban melléképület, Balmazújvároson pedig egy autó motortere lángolt.

Tűz keletkezett Hosszúpályiban, egy Galamb utcai melléképületben tegnap késő délután. Az egyik helyiség teljes terjedelmében lángolt. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy-egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki, de három ember ideiglenesen rokonokhoz költözött. Este a település külterületén árokba csúszott egy autó, amit a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanítottak.

Kigyulladt egy személyautó motortere Balmazújvároson, a Bolyai János utcában. A város önkormányzati tűzoltóit riasztották az esethez, de kiérkezésükre az autó tulajdonosan sikeres elfojtotta füstölést. A tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Három parkoló autóra borult egy nagyra nőtt platánfa pénteken késő este Debrecenben, a Dobozi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát – jelentette lapunknak Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, közülük 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések