A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Palya Bea annyira örült a hónak, hogy meztelenre vetkőzött

Palya Bea egy igazán bevállalós nő, hiszen egy percig sem habozott kihasználni a frissen hullott hó adta lehetőségeket.

Minden bizonnyal, akik reggel megpillantották a hajnali órák óta hulló friss havat, biztosan nem arra gondoltak, mint Palya Bea. Az énekes ugyanis meztelenül feküdt bele a hideg hóba, csakhogy egy Wim Hof nevezetű módszert kipróbálhasson. Természetesen ezt a merész kísérletet dokumentálta is, majd pedig Facebook-oldalán megosztott róla egy képet rajongói számára. A bejegyzést elsőként a 24.hu oldala vette észre.

A bejegyzésében említett Wim Hof módszer egyébként egy speciális légzéstechnikáról szól, ami elsőre nem hangzik igazán kellemesnek, de annál hasznosabb. A módszer gyakorlásával az emberi szervezet sokkal ellenállóvá válik, csökkenti a krónikus fájdalmakat, továbbá a depresszió, a szorongás, és a poszttraumás stressz is legyőzhető.

„Mi jut eszetekbe az idei első hóról? Toljátok. Én torna után kifeküdtem meztelenül a friss hóba, avagy éljen a Wim Hof módszer (keress rá)... de előbb írj nekem” – írta Palya Bea közösségi oldalán megosztott képéhez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések