A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nem kerestek a hatóságok” – Megszólalt a fideszes képviselő, Boldog István az uniós pénzekkel való visszaélés ügyében

Úgy tudjuk, hamarosan kikérhetik Boldog István fideszes képviselő mentelmi jogát a választókerületében feltárt uniós pénzekkel való visszaélések miatt.

Mint ismert, hivatali visszaélés és más bűncselekmények miatt öt embert gyanúsítanak eddig, köztük a politikus jobbkezeként ismert F. Petra fideszes megyei közgyűlési képviselőt és olyan cégvezetőket, akiket Boldogék ajánlottak az uniós pályázatok megvalósítására a választókerülete polgármestereinek.

Az ügy kapcsán megszólalt Orbán Viktor kormányfő is. „Hogy az érintettek között vannak fideszesek is? Igen” – válaszolta a kormányfő egy képviselői kérdésre tegnap a parlamentben. A Központi Nyomozó Főügyészség egyelőre nem kívánta kommentálni a politikussal kapcsolatos értesüléseket. – Az ügyről tájékoztatás jelenleg nem adható – jelentették ki.

– Nem kerestek a hatóságok – mondta röviden a Blikknek Boldog István, aki egyebekben nem kívánt nyilatkozni. Boldog, aki ez idáig a legaktívabb vidéki képviselők közé tartozott, az utóbbi időben nem járogat rendezvényekre a választókerületében. – Törökszentmiklóson a hétvégén tartottuk a város napját, ahova mindig el szokott jönni, most kihagyta – mondta a Blikknek Révi Attila, a város volt alpolgármestere.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések