A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nélkülözniük kell a nagylóki tragédiában elhunyt férfi gyermekeinek: erre volna szükségük

Nélkülöznek a nagylóki tragédia áldozatának árván maradt gyermekei. Ruhákra, tisztálkodási szerekre, tűzifára és tanszerekre is szükségük van. A gyermekek most rokonoknál vannak.

Mint arról mi is beszámoltun,: édesapjuk megfagyott egy helyi kocsma teraszán, miután elaludt és néhányan egy székhez kötözték őt viccből.

– Rossz nagyon azt látni, hogy a kislány is meg van törve. Például tegnap azt említette, hogy majd csak látom apát. Annyira nehéz volt, hogy igenis el kellett mondanom, hogy nem. Őt már csak képen láthatjuk, az emlékek maradtak – mondta a Tényeknek a gyermekek keresztanyja.


A gyerekek egy ideje már itt élnek a rokonaiknál, mert az apjuk nem tudta nevelni őket. A csatorna információi szerint a férfi közmunkásként dolgozott, rendes ember volt. A pénzét a gyermekeire költötte.

- Nehéz, mert folyamatosan a színesceruza, a füzetek, ilyenek...Megoldjuk, de nagyon nehezen - tette hozzá Török Ramóna.

A három férfit - akik egyike egy helyi önkormányzati képviselő - a rendőrség gondatlan emberölés miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések