A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyon nehéz helyzetben a vébén a magyar női kézilabda-válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 25-24-re kikapott kedden Montenegró csapatától a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a csoportkör harmadik fordulójában, Kumamotóban.

A Kazahsztán elleni fölényes siker után a spanyoloktól elszenvedett vereség azt jelentette a magyar női kézilabda-válogatott számára, hogy nagyon fontos lenne győzni a csoportkör harmadik fordulójában Montenegró ellen, hogy megmaradjanak a továbbjutási esélyek. Ennek ellenére már a félidőben is hátrányban voltunk úgy, hogy a játékrészben kétszer is sikerült kétgólos előnyre szert tenni (még 5-3-nál, majd 9-7-nél).

A második játékrészre aztán fordult a kocka, a montenegróiak húztak el három góllal, és bár egy jobb periódussal sikerült feljönnünk 18-17-re, innentől ismét az ellenfelünk akarata érvényesült, így 19-18 után már nem is sikerült többet átvennünk a vezetést. A magyar válogatott 24-25-ös vereséget szenvedett Montenegrótól, amivel nagyon nehéz helyzetbe került.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések