A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy a baj: iskolatársai kiközösítik Oszter Sándor unokáját

Axelo Hunort rendszeresen bántják az osztálytársai, amiért nem a videójátékok világában éli ki magát.

Napjaink egyik legnépszerűbb játéka, a Fortnite rengeteg fiatalnak jelent fantasztikus kikapcsolódást, Oszter Sándor unokája, Hunor azonban inkább csak bosszankodik miatta.

A kisfiú ugyanis nem a számítógép előtt tölti a mindennapjait, édesanyja, Oszter Alexandra elmondása szerint akkor érzi jól magát, ha úszni, aikidozni, zongorázni, gitározni járhat. Ám a többi fiatal ezt nem nézi jó szemmel, gondolkodásmódja miatt rendszeresen kiközösítik Hunort.

„Ez a Fortnite nevű játék állandó téma otthon. Sok bajunk van vele. Azt mondják, aki nem tölti le és nem játszik vele, az nem menő, hanem egy nulla! Egyfajta kiközösítésbe kezdtek a gyerekek. Aki nem vesz részt a napi szintű agymosásban, az szerintük gáz. Én megtiltottam a fiamnak, hogy ilyen erőszakos videójátékokkal játsszon, de az az igazság, hogy neki el is ment a kedve az egésztől, mert látja a társain, hogy zombik lesznek tőle" – nyilatkozta a Ripostnak az aggódó édesanya.

Alexandrának köszönhetően a gyerekek iskolájában már jobban odafigyelnek erre a problémára, és felemelik a hangjukat az erőszakos játékok ellen. A szülők hamarosan összeülnek, hogy közösen beszéljék meg a problémát.

„Édesanyaként az a dolgom, hogy figyelmeztessem a gyermekem a veszélyekre, és véleményem szerint a Fortnite a videójátékok heroinja” – jelentette ki Oszter Alexandra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések