A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mindenük odalett: így vette birtokba új otthonát a TV2 nyolcgyermekes, hányatott sorsú családja – videó

A TV2 Újratervezés című műsorában nyolcgyermekes házaspárnak segítettek. A pár a legkisebb babájuk születése előtt vesztette el az otthonát egy veszedelmes tűzeset során.

Az Újratervezés pénteki adásában a nyolcgyermekes Horváth család életét mentették meg. János és Kriszta boldog és kiegyensúlyozott házasságban élnek már több mint húsz éve, azonban életük másfél évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott.

A család aznap tudta meg, hogy új gyerkőccel bővül a nagy családjuk, ezért elindultak megünnepelni a fantasztikus gólyahírt. Az ünnepségből hazatérve azonban azonnal szertefoszlott a boldogság, mert az otthonuk lángokban állt egy zárlatos konyhai eszköz miatt.

A húsz éven keresztül építgetett családi ház romokban állt, a család otthona lakhatatlanná vált. A család azóta különböző ideiglenes szállásokon húzza meg magát, a legkisebb gyermek is egy átmeneti lakásban született meg.

A TV2 műsora azonban új esélyt adott a családnak az életre: az építészek gyönyörű házat húztak fel nekik. A családnak igyekeztek minél szebb és élhetőbb házat építeni, hogy kiheverhessék a szörnyű, otthon nélküli időket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések