Hirdessen itt

„Minden alkalommal megöl engem” – Rémálmok gyötrik Orosz Bernadettet, akit félholtra vert egykori párja

Lábadozással telnek a Bujákon félholtra vert családanya napjai. Orosz Bernadett sebei már gyógyulnak, lelkileg azonban továbbra sem tudta túltenni magát a történteken.

– Azóta sem bírok végigaludni egy éjszakát. Minden éjjel rémálmok gyötörnek, amiben a volt párom üldöz, és nemcsak engem, de a gyerekeimet is bántja. Hiába próbálok segítségért kiáltani, egy hang sem jön ki a torkomon, és minden alkalommal megöl engem – mesélte a Blikknek a zaklatott asszony.

Bernit az elszenvedett lelki és fizikai kínokon túl anyagilag is megviselték a történtek, az őt ért sérelmekért ötmillió forint kártérítést követel exbarátjától. A hatgyerekes családanya viszont hiába szeretne már végre pontot tenni az ügy végére, egy hónapja nem haladt előre a nyomozás.

– Azóta is csak várok, hogy az orvos szakértő megvizsgáljon engem és a papírjaimat, hogy egyértelműen kiderüljön, a volt párom az életemre tört és végezni akart velem, de hiába – folytatta lapunknak a miskolci asszony, majd külön kiemelte, neki elsősorban nem a pénz fontos, hanem hogy a férfi ilyen módon is felelősséget vállaljon borzalmas tettéért.

– Egy nő a napokban azzal hívott fel, hogy őt is rendszeresen bántalmazta a férje, de miután elmesélte otthon, hogy felvette velem a kapcsolatot, egy ujjal sem érnek hozzá – mondta Bernadett, akinek ezek a történetek adják a legtöbb erőt, hiszen már életcéljának tekinti, hogy megvédje a nőket az erőszaktól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések