A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történt? Albérletbe költözött a családjával Kökény Attila

Nyomasztotta az énekest, hogy 12 éve szinte semmivel sem csökkent a 26 millió forintos svájcifrankhitel-tartozása, ezért a házukat eladta.

Nagyot fordult a világ Kökény Attilával, miután eladta a családi házát és 44 évesen úgy döntött, új otthont épít magának, a nejének és 13 éves kisfiúknak, Lalinak, mert két nagyobb gyerekük, Attila és Aranka már saját albérletben élnek.

– Most átmenetileg mi is albérletbe költöztünk,és az a terv, hogy ugyanitt, Pestszentlőrincen veszünk egy telket, amire felhúzunk majd lassan egy kisebb házat – magyarázta a Story magazin riportjában Kökény Attila, aki 12 éve svájci frankos hitelből vásárolt ott egy házat, de megelégelte, hogy ezen idő alatt szinte semmit sem tudott törleszteni belőle.

– 20 millió forint svájci frank alapú hitelt vettünk fel a házunkhoz, amelynek kezdetben 90 ezer forint volt a havi törlesztőrészlete, de az árfolyamváltozás miatt hamarosan már 300 ezernél jártunk. Azt mondták, a pénz csak a kamatokra ment, a tőketartozásunk mit sem változott – magyarázta az énekes, aki felnőtt gyerekei elköltözését követően már nagynak is érezte a négyszobás ingatlant.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések