A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Merész: Mihalik Enikő meztelenül fekszik az ablakpárkányon, mögötte a New York-i forgalommal

Nagyon bevállalós fotót posztolt Instagramján a magyar modell. 

Mihalik Enikő gyakran oszt meg fotókat a fotózásairól, címlapokról, amelyeken ő szerepel, ugyanakkor néha becsúszik egy-egy olyan poszt is, amin a magyar modell lenge öltözetben, vagy teljesen meztelenül pózol a kamerának.

Igaz, Enikőről mostanában nem a fotói miatt hallhattunk sokat, hiszen szerepelt az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában. A modell bebizonyította, hogy nemcsak gyönyörű, hanem nagyszerűen főz is. A műsorban egészen sokáig eljutott, a finálé előtt esett ki, így ő a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Enikő viszont most ismét szexi bájaival örvendeztette meg követőit az Instagram-oldalán, ahol egy igazán merész, meztelen fotót osztott meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő legújabb fotóján meztelenül fekszik egy New York-i épület ablakpárkányán. A fotón jól látható, hogy az ablak az utcára néz, ahol ráadásul viszonylag nagy a forgalom is a háttérben.

A képen még a magyar modell csillag alakú tetkóját is megvillantja, amit egyébként a nadrág vagy az alsónemű miatt nem láthatnák.

A biztonság kedvéért ugyan a csinos modell elfedte mellbimbóit, hogy az Instagram ne törölje le a képet emiatt, ám így is elég szexi a látvány.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések