A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt lánya helyettes államtitkári kinevezéséről a 90-es évek popsztárja, Mr. Rick

Sokan kapták fel a fejüket, miután Rácz Zsófia lett az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára, hiszen a bájos joghallgató a Mr. Rick néven ismertté váló popsztár idősebbik lánya. Sőt!

A Zárjon be a gyár című rádiós sláger előadója egykor Zsófia és Laura, illetve az apaság miatt távozott a popszakmából, de amióta a lányok nagyok, visszatért.

– Egyszerre éreztem mámoros büszkeséget és féltő szorongást, amikor Zsófi felhívott minket Washingtonból, hogy közölje a fantasztikus hírt, de benne is hasonló érzelmek kavarogtak – idézte fel a Blikknek Mr. Rick, azaz Rácz Erik, és természetesen a potenciális kritizálókra utalt.

– Nem akarok károgni, de őszintén sajnálom, hogy hazánkban a nemtelen becsmérlést nem lehet száműzni a politikai kultúrából. Ettől egyetlen szülő sem tudja megóvni a politikai pályára lépő gyermekét. Szerencsére Zsófi annyira nem görcsöl emiatt, mint én – magyarázta a büszke édesapa, és azt is elárulta, a kinevezés a lányát is meglepte.

Rácz Erik az ezredfordulón akasztotta szögre a fellépőruhát.
– Meg akartam tapasztalni az apaság minden örömét, és marketinges szakemberként dolgoztam, főleg régi barátok cégeiben. Ez is jó döntés volt, csak azon mosolygok, hogy amióta 2016-ban visszatértem a színpadra, retró sztárként emlegetnek. Ám legyen! – kacagott Mr. Rick, aki legközelebb december 14-én lép színpadra a győri Retro Sensation fesztiválon.

– Úgy vettem észre, egyik lányom sem tartja cikinek, hogy újra a popzenével foglalkozom. Zsófi nemrégiben azt mesélte, hogy amikor harminc pluszosokkal beszélget, és a művésznevem szóba kerül, szinte csak pozitív visszajelzéseket hall. Remélem, ő is büszke rám.
Zsófiának nincs udvarlója

A mezőtúri származású Rácz Erik már házas férfi volt, amikor 24 évvel ezelőtt feltűnt a popszakmában Erik, a Viking nevezetű együttesével, majd Mr. Rick néven folytatta, de második lánya születését követően visszavonult a civil életbe, és nejével idén ünnepelték házasságuk 25. évfordulóját. Bár Zsófia aránylag sok időt tölt az USA keleti partján, budapesti otthonában ma is együtt él a család.

– Zsófiának nincs udvarlója, de szerintem most nem is ezt tartja a legfontosabbnak – válaszolta kérdésünkre a büszke apuka.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések