A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában – Itt a rendőrség közleménye

Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában.

Az Index információi szerint csütörtökön dél környékén megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában, a tanításnak vége, minden diákot hazaküldtek. Az eset után a rendőrség egy közleményt is kiadott, amelyben ezt írják:

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint 2019. december 5-én 12 óra körül az egyik győri intézményben késelés történt. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, és megkezdték a helyszíni szemlét. A sértettet a mentők kórházba vitték.

A portál kereste az iskolát, azonban az igazgató nem akart nyilatkozni. Valószínűsíthető, hogy hatalmas a felfordulás jelenleg az intézményben. Ugyanakkor Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja elárulta az Indexnek, mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügy tisztázódjon, illetve pszichológus és más segítők közreműködésével igyekeznek segíteni.

Az MTI tudósítója úgy tudja, a késelés a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában történt, az intézmény előtt több rendőrségi jármű is áll.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések