A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megható posztot tett közzé a közösségi oldalán Puskás Peti: fontos dologra igyekszik felhívni a figyelmet az énekes – fotó

Megható posztot tett közzé a közösségi oldalán Puskás Peti, aki egy nagyon fontos dologra igyekszik felhívni a figyelmet.

Peti az elmúlt években több traumán is átesett, ugyanis előbb volt párja, Kinga halt meg egy súlyos betegségben, majd a legjobb barátja hunyt el.

„Nagyon hiányoznak. Füri volt az egyetlen, akivel beszéltem Kingáról, próbáltuk egymást támogatni, és most már nincs ő sem” – mondta akkor Peti.

A rengeteg megpróbáltatás hatására egyáltalán nem furcsa, hogy a The Biebers frontembere arra igyekszik buzdítani mindenkit, hogy igenis élvezzék ki a szeretteikkel töltött időt és éljenek meg minden közösen töltött pillanatot.

Erről árulkodik legutóbbi Instagram-posztja is, amelyben az önkénteskedés fontosságát is kiemeli.

„Mit szeretek az önkénteskedésben? Azt hiszem, a legnagyobb gyógyír arra a generációs problémára , amiről @benistenes barátom beszélt a #dtk -s interjújában. Nem a jövőre gondolsz, nem az előrejutás miatt csinálod , nem a pénzért , nem egy túlfogyasztói kapitalista attitűd miatt...hanem a közösen megélt pillanatért. Semmi több. Ez a varázslat benne. Ez az egy. Megélni az ünnepet. A játékot. A találkozást. A szeretetet... Sajnos, az elmúlt években elvesztettem több barátomat is , azóta mindig arra gondolok , bárcsak még több közös élményünk lett volna. Mert a tárgyak tönkremennek, a pénz elfogy, viszont az együtt töltött percek örökre megmaradnak. Csak arra szeretnélek titeket ösztönözni , hogy ne legyetek passzívak. Csináljatok zenekart, szedjetek szemetet, járjatok színházba, szervezzetek a suliban eseményeket, legyenek közös célok azokkal, akiket szerettek.”

Mit szeretek az önkénteskedésben? Azt hiszem a legnagyobb gyógyír arra a generációs problémára , amiről @benistenes barátom beszélt a #dtk -s interjújában. ..Nem a jövőre gondolsz, nem előrejutás miatt csinálod , nem a pénzért , nem egy túlfogyasztói kapitalista attitűd miatt...hanem a közösen megélt pillanatért. Semmi több. Ez a varázslat benne. Ez az egy. Megélni az ünnepet. A játékot. A találkozást. A szeretetet...Sajnos az elmúlt években elvesztettem több barátomat is , azóta mindig arra gondolok , bárcsak még több közös élményünk lett volna. Mert a tárgyak tönkremennek , a pénz elfogy , viszont az együtt töltött percek örökre megmaradnak. Csak arra szeretnélek titeket ösztönözni , hogy ne legyetek passzívak. Csináljatok zenekart, szedjetek szemetet , járjatok színházba, szervezzetek a suliban eseményeket , legyenek közös célok azokkal , akiket szerettek. @demeter_alapitvany ,, WEÖRES SÁNDOR: ÖRÖK PILLANAT Mit málló kőre nem bizol: mintázd meg levegőből. Van néha olyan pillanat mely kilóg az időből, mit kő nem óv, megőrzi ő, bezárva kincses öklét, jövője nincs és multja sincs, ő maga az öröklét. Mint fürdőző combját ha hal súrolta s tovalibbent - így néha megérezheted önnön-magadban Istent: fél-emlék a jelenben is, és később, mint az álom. S az öröklétet ízleled még innen a halálon."

19.7k Likes, 75 Comments - Peter Puskás (@apuskaspeti) on Instagram: "Mit szeretek az önkénteskedésben? Azt hiszem a legnagyobb gyógyír arra a generációs problémára ,..."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések