A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meg akarta ölni! A szomszédját késelte meg egy 51 éves nő Tóalmáson

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta egy 51 éves nő letartóztatását, mert Tóalmáson mellkason szúrt egy 26 éves fiatalembert.

Egy 51 éves tóalmási nő december 13-án a délutáni órákban – zsebében egy 13 cm pengehosszúságú késsel – átment a szomszédban lakó családhoz, akikre évek óta neheztelt. Miután becsengetett és hangoskodott a kapuban, egy 26 éves, az ott lakó családhoz tartozó fiatalember kiment hozzá, akit a nő ekkor az élete kioltásával fenyegette meg. Ezt követően az asszony elővette zsebéből a kést, amivel a sértett irányában hadonászott, akit egy ízben mellkason szúrt. Ezt követően mindketten a földre estek, ahol a sértettnek sikerült kivenni a gyanúsított kezéből a kést.

A férfi által elszenvedett sérülés nyolc napon belüli, de a súlyosabb eredmény kizárólag a sértett elhárító magatartása miatt maradt el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének kísérletével gyanúsítja a nőt, a Pest Megyei Főügyészség a mai napon kezdeményezte a letartóztatását a Budakörnyéki Járásbíróságnál, mivel megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított jelenléte az eljárás során más eszközzel nem biztosítható illetve fennáll a bűnismétlés veszélye.

A főügyészség egyidejűleg indítványt tett arra is, hogy a kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben hajtsák végre. A Budakörnyéki Járásbíróság a főügyészség indítványa alapján elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések