A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Martin Scorsese letarolta a Netflixet: óriási siker az új filmje

Scorsese Ír című filmje hatalmas sikert aratott, öt nap alatt 17 millióan nézték meg a Netflixen Amerikában a médiavállalat nézettségét mérő Nielsen közvélemény-kutató pénteki jelentése szerint.

Martin Scorsese legújabb maffiamozija brutális nézettséget produkált, öt nap alatt 17 millióan látták Amerikában. A 160 millió dollárból forgatott műalkotás nemcsak az átlag filmrajongók tetszését nyerte meg, hanem a kritikusokét is, a film nagy eséllyel indulhat az Oscaron több kategóriában is.

A Nielsen számai szerint a Netflixen tavaly taroló Madarak a dobozban című thriller - melyben Sandra Bullock játszotta a főszerepet - az első héten 26 milliós nézettséget tudott produkálni Amerikában.

A Robert De Niro és Al Pacino főszereplésével forgatott film nagy eséllyel zsebeli majd be a díjakat a Golden Globe-on és az Oscaron is. Az Oscar-jelöléseket január 13-án hozzák nyilvánosságra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések