A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lola nem tud csendben boldog lenni – Új klipjében erről vall az énekesnő

Különleges klippel jelentkezett Lola.

„Zajt akarok” címmel jelent meg októberben Lola legújabb dala, amelyhez most egy igen egyedi klip is érkezett – a videót Almási Bencével forgatta az énekesnő. Maga a nóta egyébként, amit szerzőtársként Somogyvári Dániel jegyez, az érzelmekről szól, amiket Lola szerint mindenkinek úgy kell megélnie, ahogyan szeretné.

„Én tudom magamról, hogy nem tudnék csendesen boldog lenni, pörgök össze-vissza és szeretek jó hangosan élni a párkapcsolatomban is. Sorrendben egyébként ez a 35. klipem, ami hihetetlen, mert most is ugyanolyan lelkesedéssel csinálom, mint az elején" – mondta az énekesnő, hozzátéve: a videó szűk stábbal készült és a párja is részt vett a munkában, rengeteget segített, hogy összejöjjön.

Mutatjuk a klipet:


Lola egyébként az ünnepekre hangolódva most épp adventi akusztik turnén van, ami december 1-jén Salgótarjánban indult. A következő állomás december 15-én Újpesten lesz, 21-én pedig Makón áll színpadra az énekesnő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések