A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labor helyett egy moziba postázták a fertőzőnek és veszélyesnek minősített vizeletmintákat

Nem tudni, hogy fordulhatott elő ez a banális hiba Seattle-ben.

Rosszul jártak azok a családok, akik a hálaadás hosszú hétvégéjén, pénteken úgy döntöttek kicsit kimozdulnak otthonról és moziba mennek. Hiszen drámaira fordul a helyzet, amikor a seattle-i North Bend moziba szállították le a tacomai orvosi rendelő helyett a veszélyes, fertőző emberi vizeletet - számolt be róla a 444.hu oldala.

Az azonosítatlan csomagra a délutáni órákban egy látogató lett figyelmes, aki kíváncsiságát nem tudta legyőzni és felnyitotta a dobozt, amiben ekkor felfigyelt az orvosi üvegcsékre és a figyelemfelhívó feliratra. Ezután értesítette a veszélyes anyagra a mozi alkalmazottait, akik azonnal riasztották a protokoll szerint a helyi egységeket. A helyszínre kiérkező vegyvédelmi alakulat pedig késlekedés nélkül evakuálta az egész épületet.

"A dobozt izoláltuk, egy embert elővigyázatosságból elláttunk" - közölték a tűzoltók. Szerencsére senki, még a kíváncsiskodó látogató sem fertőződött meg a veszélyes anyagtól és így az incidensből nem következett be nagyobb baj. Nem mellesleg, végül az eredeti címzetthez is eljuthatott kivizsgálásra a doboz és tartalma.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések