A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Köd, ónos eső, hózápor: lesz itt minden a jövő héten!

Menthetetlenül is megérkezett a tél, erről a héten lehulló néhány centi hó tett tanúbizonyságot. A hétvége időjárása ugyan havat nem tartogat, de vasárnap például erősen felhős, helyenként párás leesz az idő, néhány helyen pedig tartós ködre lehet számítani. A hőmérséklet ennek ellenére néhány helyen elérheti akár a +7 fokot is.

Hétfő azonban borult időre ébredhetünk, párás idő lesz, több helyütt esővel, északkeleten pedig akár ónos esőre is lehet számítani. Megélénkül a A DNy-i, illetve ÉNy-i szél is, a hőmérséklet pedig 0-11 fok között alakul majd. ,

Kedden az ÉNy-i szél hatására csökkenhet a felhőzet, már csak futózáporokra lehet számítani, a hegyekben azonban lehetnek hózáporok is. A hőmérséklet 3-9 fok között alakul majd.

Szerdán változóan felhős időre van kilátás, legalább pár órás napsütéssel. Reggel -2, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön fokozatosan beborul az ég, egyre többfelé ered el az eső. A DK-i szél megélénkül. +5, +6 fok valószínű délután.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések