A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiszivároghatott az Aranylabda-szavazás végeredménye

A spanyol sportlap, a Mundo Deportivo hozta nyilvánosságra azt a listát, amelyen az idei Aranylabda-szavazás – állítólagosan kiszivárgott – végeredménye látható, aminek nem mindenki örül majd – írja a player.hu.

A lap értesülései szerint a France Football újságírói már jártak is Barcelonában, hogy elkészítsék az ilyenkor megszokott képeket és interjúkat a győztessel, aki a most megjelent lista szerint nem más, mint Lionel Messi.

Az argentin klasszis, amennyiben a listának hihetünk, ezzel a győzelmével a hatodik aranylabdáját nyeri, ezzel újra megelőzve Cristiano Ronaldót. A portugál támadó a lista szerint mindössze a negyedik, Messi mellett Virgil Van Dijk, a friss Bajnokok Ligája-győztes holland védő, illetve csapattársa, Mohamed Salah állhat fel a dobogóra.

Messi idén klubcsapatával, az FC Barcelonával megnyerte a spanyol bajnokságot, valamint a liga gólkirálya is lett, amiért megkapta az európai Aranycipő elismerést is. Az idei évben a FIFA Év Játékosának díja is az argentin támadó már így is elég jelentős trófeagyűjteményébe került.

A kiszivárgott pletykákról nagyon hamar kiderül, mennyire dedik a valóságot, ugyanis az aranylabda győztesét ma este Zürichben hirdetik ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések